Tu Mi-ai Schimbat Viața

Abdel Sellou

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

59,00 RON
În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

59,00 RON
                                         Trei metri deasupra cerului

Federico Moccia

59,00 RON

Descriere

Pentru comenzi în România accesați www.editurabestseller.roComenzi prin telefon la +373 (22) 993-992 sau pe Facebook Messenger!

„În viața reală a fost mult mai interesant decât în film.” — Abdel Sellou

Abdel nu voia acest post, ieșise de foarte puțin timp din închisoare și nu avea nicio experiență și niciun chef să se joace de-a dădaca, cu atât mai puțin să o facă pentru un bogătan.

Philippe, în schimb, nu-l voia decât pe el: toți ceilalți aveau prea multă falsă pudoare, prea multă compasiune. Fiecare dintre cei doi protagoniști a oferit celuilalt o șansă, fără emoții exagerate, într-o provocare mutuală: anume să-și transforme propriile slăbiciuni și pe ale celuilalt în puncte forte.

În autobiografia sa, Abdel Sellou ne expune o versiune surprinzătoare a acestei aventuri, o lecție de viață, o „dragoste la prima vedere” de tip amical, pe cât de hilară, pe atât de emoționantă. — Philippe Pozzo di Borgo

Tu mi-ai schimbat viața de Abdell Sellou Editura Bestseller

O carte despre prietenie adevărată, despre cum prietenia schimbă oamenii, vindecă sufletul. O carte care inspiră și sădește speranță și credință în oameni.

Povestea lui Abdell Sellou și a lui Philippe Pozzo di Borgo a inspirat filmul „Invincibilii” (Intouchables), devenind filmul francez cu cel mai mare succes internațional. Filmul a fost regizat de Olivier Nakache și Éric Toledano. În rolurile principale joacă actorii François Cluzet și Omar Sy.

„Intouchables” a avut nominalizări și premii la Globul de Aur, BAFTA, Academia Europeană de Film, Festivalul Internațional de Film din Tokyo ș.a

Despre autor


Abdel Sellou a lăsat delincvența pentru a se pune în postura de însoțitor medical pentru o persoană cu handicap motor. Astăzi este directorul unei companii și își împarte viața între Algeria, Franța și Maroc, țara unde locuiește de atunci fostul său șef, prieten și binefăcător, Philippe Pozzo di Borgo.

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 296
Apariția: 15 ianuarie 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3349-1-4