Fii Obsedat sau Fii Mediocru

Grant Cardone

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

ÎN TOP 7 CĂRȚI DE BUSINESS ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ!

Antreprenorul milionar și autorul de bestsellere New York Times, Grant Cardone, vine cu un apel îndrăzneț de trezire pentru oricine este pregătit de succes.

„Are atâta energie pozitivă, încât este imposibil să o citești fără să te umpli de forță pentru a acționa!”

— INC. MAGAZINE

„Grant Cardone oferă o nouă abordare de maximizare a potențialului personal și al succesului tău. Strălucitor, inovator și foarte profund.”

— JOSEPH W. LINEBERRY

„O carte motivațională, cu ritm alert, plină de idei practice pentru a te ajuta să obții succes mai repede decât credeai că e posibil.”

— BRIAN TRACY

„Această carte îți va provoca gândirea, îți va spori vânzările și îți va umple portofelul. Poate că nu vei reuși să cumperi avionul tău personal până la sfârșitul acestei cărți, dar cu siguranță vei zbura la clasa întâi!”

— JEFFREY GITOMER

Despre Autor

Grant Cardone este un antreprenor multimilionar, speaker internațional și autor de bestsellere New York Times. Afacerile sale imobiliare dețin un portofoliu de 1,4 miliarde de dolari.

Este considerat unul dintre Top 10 cei mai influenți CEO din lume și expert Nr. 1 în Vânzări, Afaceri Imobiliare și Investiții potrivit revistei Forbes.

Grant Cardone este creatorul celei mai mari conferințe business din lume 10X Growth Conference, ce adună anual la Las Vegas peste 30,000 de persoane.

”SUCCESS IS YOUR DUTY, OBLIGATION, RESPONSIBILITY.” 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 224
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3349-2-1