Scuză-mă, dar Te Iubesc (Volumul 1)

Federico Moccia

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

59,00 RON
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

59,00 RON

Descriere

Dragostea adevărată nu are vârstă!

De această dată nu vom mai urmări evenimente din viața lui Babi și Step, dar va trebui să ne ocupăm de ceea ce promite să fie o mare, splendidă și imatură poveste de dragoste. Sunt trei protagoniști: un bărbat, o fată și o poveste de dragoste.

El este un bărbat matur. Ea este pe punctul de a absolvi liceul. El are treizeci și șapte de ani, iar ea șaptesprezece. Ce putea găsi un bărbat fermecător ca el la o fată ca ea? Răspunsul este mult prea evident: douăzeci de ani mai puțin! Oare ce se va întâmpla? Și dacă e dragoste?

Un roman captivant, prin care Federico Moccia te face să crezi că dragostea adevărată nu are vârstă.

Romanul a fost ecranizat cu Raoul Bova și Michela Quattrociocche în rolurile principale. Filmul a avut încasări de peste 12 milioane de euro.

„După succesul răsunător al trilogiei „Trei metri deasupra cerului”, Federico Moccia revine cu o frumoasă poveste de dragoste, care te face să visezi.”

— La Repubblica

„Un roman sclipitor și autentic, așa cum ne-a obișnuit Moccia.”

— Roberto Baldini, scriitor italian

Despre Autor

Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Trei metri deasupra cerului a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romana, secțiunea Young Adult. A mai publicat romanul Te doresc (premiul Citta di Padova), De trei ori tu ș.a.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 432
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3420-7-0