Te doresc. Vol. 2 „Trei metri deasupra cerului”

Federico Moccia

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

59,00 RON
                                         Trei metri deasupra cerului

Federico Moccia

59,00 RON
  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

59,00 RON

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

Continuarea bestsellerului „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia.

„Voi reuși vreodată să mă întorc acolo, unde doar îndrăgostiții trăiesc, la trei metri deasupra cerului?”

După ce a trăit doi ani la New York, Step revine la Roma. Amintirea cu Babi l-a însoțit tot timpul și îi este frică de momentul când se va reîntâlni cu ea. Deodată, își dă seama că lucrurile s-au schimbat și puțin câte puțin va trebui să-și reconstruiască viața în Italia: să-și facă prieteni noi, să se angajeze, să înceapă o viață nouă...

Când o cunoaște pe Gin, o fată veselă și frumoasă, își dă seama că poate să se îndrăgostească din nou. Dar nu este ușor să o uite pe Babi, iar când o revede, simte că toată lumea lui se dezechilibrează... Merită să încerci să retrăiești o poveste de dragoste trecută sau e mai bine s-o uiți pentru totdeauna?

În volumul Te doresc, partea a doua a romanului „Trei metri de asupra cerului”, Federico Moccia ne captivează cu un roman savuros care ne vorbește despre dorințe, dragoste și vise.

Recenzii


„Federico Moccia este un scriitor al dragostei, bucurându-se de atenția unui public larg și variat, format din adolescenții de ieri și de azi.” — Cotidianul La Repubblica

„Un roman cu ritm alert, acțiune intensă și foarte imprevizibil.” — Cartea de la ora 5

Romanul „Te doresc” a stat la baza unui film de mare succes, Tengo ganas de ti (2012) regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas, Clara Lago și Maria Valvedere în rolurile principale. Filmul a avut încasări totale de 48 milioane de dolari.

Despre autor


Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Tre metri sopra il cielo (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romana, secțiunea Young Adult. A mai publicat Ho voglia di te (2006, premiul Citta di Padova), Amore 14 (2008), Tre volte te (2017) ș.a.

.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 454
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3154-8-7