Ne vom iubi mereu? (Volum de versuri)

Stela Postolache

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Să o cunoaștem pe Stela Postolache, autoarea unui volum de poezii, blogger, jurnalistă și pictoriță. 

Stela este o tânără pasionată de artele frumoase, poezie și cultură. Inocența și sinceritatea sentimentelor ea le poate așterne în poezie și pictură. 

Cartea „Tu m-ai făcut să număr stele” te face să te simți acasă – menționează scriitoarea Zina Zen – ,,Un carusel vesel-trist de stări și arome. Pagină cu pagină, te lași legănat între un trecut asumat și un viitor nou, propriu, al tău și numai al tău.”

Pentru a o cunoaște mai bine pe această tânără talentată și pentru a-i descoperi universul creator, poți să o urmărești pe blogul ei de pe rețelele de socializare, unde postează zilnic din poeziile și gândurile ei.

 
„Amor vincit omnia.” – Iubirea cucerește totul. Asta simți când o citești pe Stela Postolache. Uneori sufletul nostru se sparge și cioburile se transformă în versuri. O metamorfoză pe care doar sufletul în sine o poate trăi. Simt poezia scrisă de Stela, e ca și cum sufletele noastre se metamorfozează în același ritm. Melancolic, cald și cu miros de „a iubi”. După lectura volumului mi-am dorit, la îndemnul poetesei, să rămân în poezie, să fiu poezie „Hai să rămânem în poezii” Stela Postolache. 
 
— Andreea Russo, scriitoare
 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 84
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 978-9975-77-534-2