Tu m-ai făcut să număr stele (Volum de versuri)

Stela Postolache

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Există cărți-acasă. Anume așa te simți în cartea Stelei Postolache. Ți-e cunoscut totul, simți mirosul mâinilor de mamă, reconstitui drumul unui dor mai vechi, te arde secretul pe care-l credeai ascuns sau uitat; palmele tale simt spicele de grâu, iar inima – soarele acestei carți. Un carusel vesel-trist de stări și arome. Pagină cu pagină, te lași legănat între un trecut asumat și un viitor nou, propriu, al tău și numai al tău.

Este o carte-calendar. Are frig și alb – început de  iarnă, prospețime și renaștere de primăvară, roșcat de vară și însingurare solemnă de toamnă.

Tristețea poate fi frumoasă. Iubirea poate fi ciudată. Dar viața este prea scurtă, ca să nu ne permitem luxul de a închide aceste emoții vii în niște capsule ale timpului. În poezii.

Anume aceasta a reușit autoarea să facă. Ne-a adus viață în viață.
- Zina Zen

Stela Postolache este o tânără poetă, născută pe 26 ianuarie 2005, la Chișinău, Republica Moldova. Stela Postolache,  a fost laureată a concursului de poezie „Pe aripi lirice” în anul 2021, debutează cu volumul „Suflete de cuarț”, care mai apoi a fost reeditat în volumul curent. Pe lângă activitatea sa  literară, Stela este jurnalistă la Teleradio-Moldova și pictoriță.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 82
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm