Million Dollar Habits — Obiceiurile Oamenilor care Ajung Milionari

Brian Tracy

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Fii Obsedat sau Fii Mediocru

Grant Cardone

Preț special 44,25 RON Preț standard 59,00 RON

Descriere

SCHIMBĂ-ȚI OBICEIURILE! SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

Ai muncit mult ca să ajungi unde eşti acum. Ţi-ai făcut datoria. Ai făcut sacrificii. Dar câștigi destui bani? Venitul tău creşte la fel de repede cum ai merita? Fiecare își poate crea propriul destin. Dacă nu ai obţinut în viaţă rezultatele pe care ştii că le meriţi, este din cauză că n-ai găsit instrumentele potrivite.

După ce înveţi secretele care se găsesc în cartea lui Brian Tracy, te vei alătura unui grup de elită format din profesionişti care sunt propriii lor şefi, îşi scriu singuri cecul de salariu şi se bucură de o libertate deplină din punct de vedere financiar. Preia controlul complet al carierei şi vieţii tale financiare.

În baza unei bogate experiențe și a cunoștințelor dobândite de la oameni de afaceri de top, Brian Tracy, milionar realizat prin forţe proprii, conturează un întreg plan pentru cum să te dezveți de obiceiurile proaste şi să adopţi obiceiuri care te duc spre succes.

VEI ÎNVĂȚA:

✓ Să dezvolţi noi obiceiuri şi să depăşeşti amânarea
✓ Să-ţi gestionezi finanţele asemeni unui milionar
✓ Să obţii rezultate revoluţionare de marketing
✓ Să te menţii concentrat în fiecare zi
✓ Să obţii putere şi energie din abundenţă

În plus, te vei evalua singur pe măsură ce parcurgi cartea, prin exerciţiile practice propuse de autor în acest ghid complet pentru a-ţi împlini adevăratul potenţial. Începe de astăzi să preiei controlul asupra vieţii tale!

Ești dispus să-ți modifici cursul vieții ca să-ți îndeplinești cele mai puternice dorințe? Brian Tracy și metodele sale te vor ajuta să atingi succesul personal și profesional la care ai visat dintotdeauna!

Învață obiceiurile oamenilor care ajung milionari:

✓ Preia controlul asupra propriului destin
✓ Ia decizii mai bune
✓ Trece dincolo de zona ta de confort
✓ Planifică independența
financiară
✓ Depășește amânarea
✓ Atinge ambițiile vieții
✓ Revitalizează relațiile în care te afli
✓ Trăiește viața cu energie din plin

„Recomand cărțile sale tuturor celor pe care îi cunosc. Brian Tracy prezintă principii puternice cu o deosebită simplitate. El a fost inspirație pentru mine și datorită lui îmi construiesc acum compania și îmi trăiesc visurile.” — DANNY GILBERT ☆☆☆☆☆

Despre Autor

Brian Tracy este antreprenor și autor a peste 70 de cărți de business și dezvoltare personală. Deține trei companii în California, SUA. Averea sa este estimată la 15 milioane de dolari. Pe parcursul carierei a ținut seminare în fața a peste 5 milioane de oameni în Statele Unite, Canada și alte 107 țări, printre care România și Republica Moldova.

Brian Tracy este însetat de cunoștințe, a citit peste 7000 de cărți despre economie, istorie și psihologie. Este pasionat de arte marțiale, a obținut centura neagră la karate. Este căsătorit și are patru copii.

„Fii cea mai bună versiune a ta.”

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 336
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3495-5-0