Un An de Fericire

Crina Calotă

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Această carte a fost scrisă pentru toți cei care doresc să aducă bucuria, zâmbetul și fericirea în viața lor.

Un an de fericire ne invită să pășim într-o lume aparte, în lumea fericirii! Să Căutăm fericirea în lucrurile simple din viața noastră, în clipa prezentului este un lucru esențial și extrem de prețios. Viața e un calendar al zilelor fericite. Sunt zile speciale care ne aduc sărbătoarea în suflete și-n inimi. Este o carte de care te vei îndrăgosti, pe care o vei citi și o vei reciti, descoperind iar și iar cum să-i faci loc FERICIRII în viața ta!

Crina Calotă (n. 10 iulie 1991, Petroșani, România) este scriitoare, blogger literar și profesoară de limba engleză în București. Este o optimistă, crede într-un viitor strălucitor și o viață fericită. Fiecare zi din viața noastră este o poveste fericită.
A absolvit Facultatea de Litere a Universității din București, secția română-engleză, în 2013. Deține un Master în „Studii de Limbă Engleză și Literaturi Anglo-Americane”, finalizat în 2015.

Din prima clipă după terminarea studiilor, educația devine „jobul” și pasiunea ei. Este consilier educațional internațional pe programe de Master și MBA, participând la târguri universitare internaționale în orașele: București, Frankfurt, Atena, Thessaloniki, Zurich și Milano (2015-2020).

Prima carte a fost publicată în decembrie 2016, cu titlul „Fata care râde”.

Cel mai bine se simte printre cărți, fapt pentru care și-a propus să citească o carte din fiecare țară a lumii. Până în prezent a citit cărți din peste 100 de țări și a scris articole încă din anul 2018 pe blogul personal

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 416
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13x20 cm
ISBN: 978-9975-77-467-3