THINK BIG! Gândește în Stil Mare în Viață și în Afaceri

Donald Trump

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

PUNE ÎN PRACTICĂ IDEILE LUI TRUMP ȘI SUCCESUL TĂU ÎN VIAȚĂ ȘI AFACERI VA FI DIN CE ÎN CE MAI MARE

Donald Trump este o personalitate emblematică: însăși definiția poveștii de succes americane. Antreprenor, proprietar de afaceri imobiliare în întreaga lume, producător TV și președinte al Statelor Unite. Trump este un maestru în arta succesului, are carismă și stil, motivează și schimbă modul de gândire al celor din jur prin propria sa imagine și modul de a ieși învingător în lumea afacerilor. Este un exemplu viu al modului în care gândirea în stil MARE vă poate ajuta să vă sporiți realizările personale și profesionale.

DONALD TRUMP Al 45-lea președinte al Statelor Unite între 2017 și 2021, antreprenor și proprietar al unor afaceri imobiliare celebre precum clădirile Trump Tower, Trump Park Avenue, 40 Wall Street, The Grand Hyatt Hotel, Palm Trump din Dubai și numeroase terenuri de golf apreciate în întreaga lume. La evenimentele în care a participat ca speaker și prin cărțile sale a ajutat milioane de oameni să gândească în stil MARE.

BILL ZANKER Este fondatorul The Learning Annex, considerată cea mai mare companie de educație din America de Nord, aflându-se mai mulți ani consecutiv pe lista Inc. Fastest Growing Companies, cu vânzări anuale de peste 100 de milioane de dolari. La creșterea afacerii sale a contribuit substanțial numeroasele evenimente organizate împreună cu Donald Trump.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 447
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3329-7-2