Taina familiei Furtună

Eugenia Iacobei

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Dea lungul vieții mele am întâlnit  oameni diferiți. Oameni cu suflet mare și invers, scrupuloși și legaliști în tot ce făceau.

Se spune că acel care dorește să fie fericit, va vedea mereu partea paharului plin și nicidecum partea goală a lui. Povestirile scrise, cred eu, că vă vor face să pătrundeți cu pași siguri în soarta, viața personajelor mele, care sunt oameni și destine reale.

În nopțile lungi de singurătate deseori mă gândeam, că „Tuturor li se întâmplă toate deopotrivă: aceeași soartă are cel neprihănit și cel rău, cel bun și curat, ca și cel necurat (...). Iată cel mai mare rău în tot ce se face sub soare, anume că aceeași soartă au toți. De aceea și este plină inima oamenilor de răutate și de aceea este atâta nebunie în inima lor tot timpul cât trăiesc”. Biblia, Eclesiastul 9:2-3


Las aceste povestiri, cititorilor mei, cu multă dragoste!


 
— Autoarea


 Eugenia IACOBEI, autoarea romanului „Familia Vranici”, s-a născut la 01.08.1950 în satul Cioara, Hîncești, unde și-a făcut studiile până în clasa a 6-a, după care le-a terminat în or. Breansk, Rusia. A revenit la baștină și a absolvit Universitatea Agrară, specialitatea economie. A lucrat în calitate de contabil-șef mai bine de 45 ani, în or. Ungheni, dar dragostea de a citi și a scrie a însoțit-o toată viața.

A început să scrie povestiri în anul 2002, care au fost publicate inițial în ziarul local „Unghiul” din mun. Ungheni. Pe parcursul vițeii a cunoscut oameni, a căror povești de viață s-a conturat în prima povestire, apoi cea de-a doua. Așa a apărut ideea de a scrie o carte cu povestiri, care cuprinde soarta oamenilor, cu bune și cu rele.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 290
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm