MIND POWER. Subconștientul Poate Totul

John Kehoe

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

PESTE 3 MILIOANE DE EXEMPLARE VÂNDUTE

O dată la fiecare generație apare o carte care îți ridică moralul și inspiră mintea. Cartea „Mind Power. Subconștientul poate totul” este una dintre acele bijuterii rare. Autorul acestei cărți, John Kehoe, a petrecut trei ani în singurătate, prin pădurile din provincia canadiană British Columbia, gândindu-se la secretele creierului uman. El a formulat un set de principii care îți poate schimba viața pentru a trasa un curs către succes și fericire.

Cartea „Mind Power” te va învăța:

✓ Cum să-ți valorifici puterile minții

✓ Cum să-ți sporești creativitatea

✓ Cum să-ți interpretezi visele

✓ Cum să folosești cu succes tehnici de vizualizare

✓ Cum să-ți îmbunătățești imaginea de sine

✓ Cum să-ți dezvolți conștiința prosperității

✓ Cum să construiești și să menții relații împlinite

Gândește-te la subconștientul tău ca la un sol fertil, din care va crește orice sămânță pe care o plantezi. Gândurile sunt semințe care sunt semănate în mod constant. Așa cum semințele de grâu produc grâu, conținutul gândurilor tale va avea un efect în viața ta. Vei culege ceea ce vei semăna. Mintea ta conștientă este precum grădinarul care are grijă de pământ.

Este responsabilitatea ta să alegi cu înțelepciune ceea ce ajunge în grădina interioară — subconștientul tău. Pentru majoritatea, rolul nostru de grădinar nu a fost niciodată explicat. Neștiind acest rol, am permis semințelor de toate tipurile, și bune, și rele, să pătrundă în subconștientul nostru.

JOHN KEHOE, autor, profesor și filantrop. De peste 40 de ani îi învață pe oameni puterile uluitoare ale minții. El și-a dezvoltat pentru prima dată programul Mind Power în 1978, după un timp petrecut singur în pădurile din nord-vestul Pacificului. Pe parcursul carierei sale, a ținut seminare în fața a sute de mii de oameni din întreaga lume și a fost consultant pentru numeroase companii, printre care DeBeers și Mobil Oil.

„Noi ne creăm propria realitate. Odată ce înțelegi că subconștientul tău îți va aduce ceea ce dorești și începi să lucrezi zilnic pentru a proiecta gânduri și imagini despre ceea ce vrei, lucruri uluitoare vor începe să ți se întâmple. Și nu este vorba de noroc. Pur și simplu, subconștientul lucrează cu mintea ta conștientă și îți aduce oamenii și circumstanțele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.”

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 160
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-997-531-969-0