Strategia în afaceri

Jack Trout

Descriere

SUCCESUL ÎNSEAMNĂ SĂ GĂSEȘTI STRATEGIA CORECTĂ

Pornind de la compania General Electric și trecând prin sute de companii din întreaga lumea, am avut ocazia de a înțelege ce anume determină succesul sau eșecul în afaceri.

Ceea ce am învăţat de fiecare dată este că succesul nu înseamnă să ai oamenii potriviţi, atitudinea potrivită, instrumen­tele potrivite, modelele potrivite sau organizarea potrivită. Toate acestea te ajută, dar nu te plase­ază în fața tuturor celorlalți.

Strategia stabilește direcția competitivă, dictează planificar­ea produsului, îţi spune cum să comunici la nivel intern și extern și asupra căror lucruri trebuie să te concentrezi. Succesul înseamnă să găsești strategia potrivită.

„Cartea lui Jack Trout ne-a oferit o strategie foarte bună pentru a învinge concurenții noștri cei mai mari.” — Sanjeev Gupta, Liberty House Group

 „Am lucrat cu Jack Trout la poziționarea Xerox acum 30 de ani. Perspectivele și viziunile sale s-au dovedit remarcabile.— Vince Vaccarelli, Xerox Corporation

 „Am irosit o mulțime de re­surse încercând să găsim o strategie potrivită pentru com­pania noastră. În cele din urmă l-am găsit pe Jack Trout și el a schițat o strategie fabuloasă în două ore. Apoi ne-a ajutat să implementăm strategia și funcționează impecabil.” — Leslie Monsky, Decorative Things

 „Dacă concurenții tăi vor citi cartea lui Jack Jack iar tu nu, atunci vei avea probleme mari. Sfaturile sale ne-au oferit avantajul de care aveam nevoie pentru a concura cu succes.” — Mark Gonsalves, DirectBuy, Inc.

Atunci când ai nevoie de o strategie există o persoană la care merită să apelezi — consultantul în afaceri Jack Trout. De peste 20 de ani, viziunile sale i-au ajutat pe oamenii de afaceri din toată lumea să captiveze mintea consumatorului, să cucerească piața și să devină lideri în domeniul de activitate.

• STRATEGIA înseamnă SUPRAVIEȚUIRE
• STRATEGIA înseamnă PERCEPȚIE
• STRATEGIA înseamnă SĂ FII DIFERIT
• STRATEGIA înseamnă COMPETIȚIE
• STRATEGIA înseamnă SPECIALIZARE
• STRATEGIA înseamnă SIMPLITATE
• STRATEGIA înseamnă SĂ FII LIDER
 • STRATEGIA înseamnă REALITATE

 

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 173
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975323390