Străină în țara semilunei

Violeta Stratan Ilbasmiș

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

„Această carte are un puternic impact emoțional și un efect revigorant imediat. Lacrimile, speranțele, dramele, pasiunile, lecțiile de viață, împletite cu scurtele lecții de istorie, geografie și literatură, fac din această carte frumoasă și puternică un manual din seria „Cum să…”: cum să iubești, cum să suferi și cum să mergi mai departe după asta cu bucurie.”
Igor GUZUN, scriitor

„În momentul în care decizi să emigrezi e ca și cum ai replanta cu copac. Lași în urmă durerile, dezamăgirile, disperarea și pornești spre necunoscut. Mergi cu speranța că acolo va fi un sol mai fertil, o climă mai blândă, un aer mai ușor de respirat. Destinele celor 18 femei descrise în această carte sunt dovada vie că poți rezista oricăror furtuni dacă ai rădăcini sănătoase și oamenii potriviți alături. Citiți această carte cu inima deschisă, fără a judeca și fără a pune etichete. Vedeți câtă putere au oamenii în cele mai disperate situații, cum uneori ajutorul vine de la necunoscuți și nu te mai simți străină în țara semilunei.”

Diana PÎNZARI,
psihologă

„Țin să felicit și totodată să mulțumesc autoarei pentru efortul de a aduna aceste istorii reale ale unor fete străine căsătorite într-o țară diferită de țara lor. Împreună îmi doresc să putem schimba părerile urâte despre, fie țara din care venim, fie țara în care locuim. După lectura acestei cărți m-am convins încă o dată că femeile sunt ființe extrem de puternice și adevărate luptătoare. Felicit autoarea și aștept cu mare nerăbdare o nouă carte în care vor fi scrise și alte istorii de viață reale.”

Elena MANTU, scriitoare, autoarea cărții „Elena – Fată de ghiaur”

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 244
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-77-546-5