Profesia mea e politica

Irina Vlah

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

„Am citit cu mult interes cartea Irinei Vlah. M-a impresionat sinceritatea cu care a fost scrisă. Această franchețe devine deosebit de prețioasă dacă ținem seama de complicațiile pe care le comportă confidențele de acest gen. Eram președintele Parlamentului atunci când a fost adoptată legea privind statutul juridic special al Găgăuziei și, firește, am urmărit întotdeauna cu atenție toate evenimentele din această regiune. În această carte se impune, în opinia mea, viziunea „din interior” a autorului, insuflă respectul abordarea de pe poziții de stat a politicianului, consecvența acțiunilor și capacitatea de a crea o echipă – toate acestea au fost prezentate convingător de Irina Vlah în cartea ei”.

— Petru LUCINSCHI,
președintele Republicii Moldova (anii 1996–2001)

„Evenimente, fapte, cifre și în același timp verva și lejeritatea expunerii. Sunt cuceritoare sinceritatea și profunzimea analizei. În fond, această carte este despre formarea, devenirea unui om și a unui lider politic. Cred că vor fu curioși s-o citească și cei care pur și simplu se interesează de politică, și cei care intenționează să-și facă o carieră în ea”.

— Dmitri CALAC,
redactor-șef al revistei ”Logos-press”

„Poveștile oamenilor puternici self-made impresionează. Mai ales atunci când ei schimbă lumea în care trăiesc fără să ceară ca această lume să le fie recunoscătoare. Și își execută misiunea în pofida criticii, lipsei de înțelegere, temerilor și durerii. Acești oameni fac planeta noastră să se rotească. Respect. Mulțumesc, Irina!”

— Dmitri VOLOȘIN,
om de afaceri

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 192
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
ISBN: 978-9975-77-483-3