Prințesa Diana

Nicholas Davies

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Cartea „Prințesa Diana” oferă o privire revelatoare asupra vieții ei private, de la naștere, până la nunta ei cu Prințul Charles și problemele care i-au zguduit căsnicia.

Dezintegrarea căsătoriei aparent splendide dintre Diana Spencer și Prințul de Wales este relatată în detaliu intim în această biografie. În ciuda nașterii a doi moștenitori, înstrăinarea din ce în ce mai mare a cuplului i-a determinat pe amândoi să caute alinare în interese, locuințe și dormitoare separate.

Iubitorii poveștilor regale vor savura cartea, această poveste plină de compasiune a doi oameni singuri și a unei monarhii neliniștite.

„Trebuie să încercăm să facem din viaţă o artă în sine, cu toate că ea va rămâne întotdeauna o luptă.”

Din tot ce s-a scris despre Diana, cărțile, miile de ar­ticole din ziare și reviste, ne-a lipsit o înțelegere a femeii, a motivațiilor și a nevoilor ei.

Bazându-se pe zeci de in­terviuri cu prieteni și per­soane care sub anonimat au vorbit despre Prințesa Diana, jurnalistul britanic Nicholas Davies ne vor­bește despre evenimentele importante din viața ei, sentimentele și viziunea sa asupra căsniciei.

Făcând conexiuni neex­plorate anterior, această carte le permite cititorilor să o vadă pe Diana așa cum a fost cu adevărat.

„Nu vreau cadouri scumpe. Vreau doar să fie cineva acolo pentru mine, să mă facă să mă simt în siguranță.” - PRINȚESA DIANA

Decembrie 1991. Pe măsură ce se apropie Crăciunul, Diana Spencer, Prințesa de Wales, se luptă să-și re­cupereze sinele pierdut pe fundalul relației tensionate cu soțul ei, Prințul Charles și al aventurii sale extracon­jugale cu Camilla Parker-Bowles.

După ce a petrecut ani de zile încercând să se ridice la înălțimea așteptărilor, Lady Diana se reunește cu fiii ei și încearcă să-și țină bărbia sus, pregătindu-se pentru festivi­tățile de sărbători la reședința re­gală a Reginei Elisabeta a II-a.

Pe măsură ce zvonurile despre in­fidelitate și divorț afectează starea Prințesei Diana, ea în cele din urmă se decide să pună capăt căsăto­riei sale de un deceniu cu Prințul Charles.

Evenimentele descrise în carte au fost ecranizate recent în filmul „Spencer”. Actrița Kristen Stewart care a jucat rolul Prințesei Diana a fost nominalizată la Premiile Oscar și Globul de Aur.

„Să faci doar ceea ce îți spune inima ta.”

 

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 400
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9789975117609