Prin ninsori. Jurnalul unui dependent

Eugeniu Kroll

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere


FOȘTI DEPENDENȚI TOTUȘI EXISTĂ!

„Prin ninsori” prezintă calea transformării personalității umane, care, în urma consumului de droguri, a ajuns la fundul sacului, pentru ca mai apoi să renască din propria cenușă și să descopere adevărul și o cale spirituală.

O invitație de a descoperi un univers al aventurilor unui consumator de droguri, caraghioase și haioase la prima vedere, dar triste în esența lor. O încercare de a aduce o licărire de speranță actualei generații, care, din păcate, e prinsă în acest război al drogurilor.

Calea eroului principal servește drept model de „totuși, butonul STOP poate fi apăsat și schimbarea chiar este posibilă, iar dependența poate fi depășită.”

Puterea exemplului și experiența expusă în acest roman i-ar putea ajuta pe cei care s-au rătăcit pe aceleași cărări lunecoase pe care a rătăcit și protagonistul, acesta oferindu-le un bagaj de soluții și instrumente pentru a face față dependenței.

„Prin ninsori” reprezintă o abordare psihologică a dependenței și o combatere a mitului potrivit căruia foști drogați nu există.

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 224
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-77-340-9