Plăceri de diamant

Felicia Gogan

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Ea este Eliza. Este lumină, curiozitate și loialitate pură. El este Tudor. Bărbat râvnit de multe femei, dar neavut de niciuna. Seduce și abandonează, iubește câteva ore și pleacă permanent. Egoist, temător și bântuit de stafia trecutului său.

Intențiile lui meschine îl fac să-și croiască drum spre Eliza și să o facă să îl iubească luându-i tot. Deși jurase că ar face orice pentru iubirea lui, Eliza ajunge într-o situație imposibilă, nevoită să aleagă între viața ei și a omului pe care-l iubea până în măduva oaselor, să-și demonstreze iubirea în fața întregii lumi. Iar de atunci nimic nu mai poate fi reparat între ei căci secretele încep să iasă la iveală.

Felicia Gogan

Este o tânără autoare din Constanța. Scrie despre artă și sentimente, despre muzică, despre cărți, despre o floare simplă sau un apus
de soare dacă îi atinge sufletul.
Scrie despre ce iubește și ce detestă în egală măsură.
Scrie când are inspirație sau când are ceva de spus.

Mulțumesc părinților pentru că au avut încredere în mine,
prietenelor care m-au împins de la spate să finalizez acest roman
și ție cititorule care vei parcurge această poveste.

Mulțumesc și colecționarilor de suflete cărora le-am cedat benevol bucăți din al meu suflet măgulindu-le orgoliul, descotorosindu-se ulterior și reușind astfel să le adun și să le pun în paginile acestei cărți.

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 131
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 978-9975-77-386-7