Jurassic Park

Michael Crichton

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

59,00 RON
                                                                 Anne de la Green Gables. Volumul 1 din seria „Anne de la Green Gables”

Lucy Maud Montgomery

49,00 RON

Descriere

Bine ati venit la JURASSIC PARK 
„Viața va găsi o cale.”

 Romanul a fost ecranizat de regizorul Steven Spielberg. Filmul a obținut trei Premii Oscar și a fost punctul de pornire pentru numeroase alte producții cinematogra­fice de succes.  În 2020 Netflix a lansat un film de desene animate pe baza cărții „Jurassic Park”.

 „Minunată.”— Washington Post

„Plină de suspans.”— New York Times

„Cartea este mult mai bună decât filmul.”— AMAZON ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

CARTEA CE A INSPIRAT CELEBRUL FILM JURASSIC PARK

Oamenii de știință descoperă o tehnică uimitoare pentru recuperarea și clonarea dinozaurilor. Creaturi dispărute mult timp în urmă acum se plimbă prin Jurassic Park și toată lumea le poate vizita.

Până când ceva nu merge bine…

Sistemele de protecție ale parcului cedează și dinozau­rii ies de sub control. Cea mai neobișnuită descoperire a omenirii se transformă în cea mai mare aventură din toate timpurile.

MICHAEL CRICHTON

Scriitor de literatură science fiction, medic, producător și regizor de film. Cărțile sale s-au vândut în peste 200 milioane de exemplare în întreaga lume.

A crescut în Long Island, Statele Unite și a arătat un interes viu pentru scris încă de la o vârstă fragedă. La 14 ani, a publicat în New York Times un articol despre o călătorie pe care a făcut-o la Sunset Crater din statul Arizona.

Pentru romanele sale pline de mister a obținut prestigio­sul premiu Edgar Allan Poe. Un dinosaur, Crichtonsaurus bohlini, a fost numit după Michael Crichton în onoarea romanului și filmului Jurassic Park.

 

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 464
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975323345