Flori de adevăr

Rusanda

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Această carte nu a fost un proiect, căci fiecare istorioară a fost scrisă atunci când s-a cerut xeroxată de pe inimă. Nu am crezut că le voi publica vreodată, iar publicarea cărții „Flori de Adevăr” în 2019 a fost o încercare de a păși într-o nouă lume, și deși a fost apreciată de BNM ca fiind una dintre cele 10 cele mai citite cărți publicate în 2019, știu că nu a fost nimic mai mult decât norocul meu sau soarta, numiți această întâmplare cum doriți, doar că această întâmplare mi-a deschis secretul libertății și al fericirii.

Iradiez atunci când am posibilitatea să-mi aștern gândurile pe foaie, asta mi-a permis să adun în această carte mai multe lucrări pe care le-am scris fiind cu doi copilași mici în brațe și locuind într-o mică căsuță de pe malul stâng al Nistrului.

Sunt fericită că am auzit de la oameni necunoscuți mie că lucrarea se citește ușor, că s-au regăsit printre rândurile acestor istorioare, că au plâns împreună cu eroii sau că și-au amintit cu drag de viața de la sat... Sper că am utilizat cu succes pietrele pe care mi le-a aruncat soarta în cale și nopțile nedormite care astfel i-au permis sufletului să respire, să lumineze și să se simtă împlinit.

Eu nu am scris o carte, eu am adunat în ea flori ale adevărului care au înflorit crescând dintr-o sămânță de adevăr, dintr-o rădăcină a realității.

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 154
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975773638