Erling Haaland

Colecția Fotbaliști Celebri

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Fotbalistul norvegian Erling Haaland este steaua în devenire a Europei. După ce a doborât deja recordul lui Kane și Del Piero de cel mai rapid jucător care marchează 20 de goluri în Liga Campionilor, Terminatorul, așa cum i se mai spune, se dovedește a fi o mașină de marcat goluri, eficientă și nemiloasă.

În 2023 la doar 22 de ani a devenit cel mai bun marcator al clubului Manchester City într-un singur sezon, înscriind 52 de goluri în 53 de meciuri. De asemenea, a devenit cel mai bun marcator Premier League într-un singur sezon, doborând recordul lui Alan Shearer.

După victoria cu 7-0 împotriva lui RB Leipzig, Erling Haaland este printre singurii doi jucători din istoria Ligii Campionilor, alături de Lionel Messi, care marchează cinci goluri într-un singur meci în faza eliminatorie a competiției. 

Descoperă în această carte parcursul său inedit: copilăria în Anglia alături de tatăl său ce evolua la Manchester City; întoarcerea în Norvegia, patria părinților săi și primele succese la naționala de tineret a țării sale, unde a reușit să marcheze într-un singur meci 9 goluri la Cupa Mondială Under-20.

Află ce legătură specială are cu imnul Ligii Campionilor, ce influență au avut asupra sa Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimović, dar și de ce colegii lui de echipă spun că obișnuiește să doarmă cu o minge alături.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 126
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 978-9975-77-444-4