El m-a sinucis: Pilonii fericirii

Florin Tănasă

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Unul din cugetele ce mi te aduce negreșit în memorie: „Ce sălășluiește între noi, nu poate fi explicat, ci doar simţit. E ca un zgomot de fond insesizabil la început, însă pe măsură ce armonizarea se petrece, urechile îndrăgostitului încep să fie locuite de un sunet ritmat de tobă, ce tinde să-și sporească intensitatea când jumătatea lui se află prin preajmă. Ai fi tentat să spui că sunetul provine de la o inimă suscitată de prezenţa iubitului, dar te-ai înșela numaidecât. Inima doar se ajustează la ritmul din exterior, sare din pieptul proprietarului ei, direct pe portativul înamorării.
Vezi tu, îmi place să cred că viaţa nu face altceva decât să deseneze chei sol pe cele 5 linii ce formează cumulul experienţelor noastre. Minunăţia stă în faptul că noi controlăm broderia partiturilor, noi stabilim caracteristicile sunetului muzical.”


„Prima parte din „El m-a sinucis” de Forin Tănasă, mi-a oferit o imersiune într-o lume originală, cu personaje interesante, complexe și bine conturate. Am experimentat o călătorie intelectuală și incitantă, pe parcursul căreia am explorat idei și am fost provocat să îmi adresez numeroase întrebări.” Conf.univ.dr. Mihai Florin Băcilă.


„El m-a sinucis” este un roman distopic diferit de tot ce am citit până acum, prezentând o lume dură, crudă, în care nu se poate defini conceptul de fericire.
Oprea Ana-Maria- blogger


„După ce Florin Tănasă m-a surprins atât de plăcut în „El m-a sinucis” cu felul în care a putut să redea trăsăturile umanității printr-o distopie a viitorului îndepărtat, aștept cu nerăbdare
să văd ce ne-a pregătit în cadrul volumului doi!” Vicențiu Popa- promotor de literatură și realizatorul emisiunii „Cartea Săptămânii” la canal 33 România

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 368
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975774144