După trei ani este prea târziu

Masaru Ibuka

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

În primii trei ani creierul copilului se dezvoltă în proporție de 80%. De aceea, nu așteptați...

Autorul acestei cărți uimitor de duioase consideră că toți copiii posedă aptitudinea de a învăța bine. El cu­getă la influența imensă a ambianței asupra nou-năs­cuților și propune exerciții de învățare simple și pe în­țelesul tuturor, care favorizează dezvoltarea copilului în primii ani de viață.

Masaru Ibuka consideră că lucrurile pe care adulții le asimilează cu multă dificultate copiii le învață în joacă. În acest proces, cel mai important e să introducem experiența nouă la momentul oportun.

Cartea este adresată tuturor mamelor și taților, care își doresc să le deschidă copiilor oportunități minunate.

„Una dintre cele mai importante cărți scrise vreodată. Ar trebui să o citească toți părinții din lume.” 

— Glenn Doman, Institutul de Dezvoltare al Potențialului Uman, Statele Unite

Cum să facem fiecare copil mai pregătit intelectual, emoțional și fizic?

Potențialul copilului de a învăța și a se dezvolta este cel mai mare în primii trei ani de viață. De aceea, nu așteptați…

După părerea lui, ceea ce adulții învață cu viteza mel­cului, copiii asimilează aproa­pe instantaneu. El spune că adulților uneori le este lene să învețe, în timp ce copiii sunt gata să o facă întot­deauna. Autorul face aceas­tă afirmație într-un mod delicat și lipsit de insistență.

Cartea lui Masaru Ibuka este simplă, directă și foarte limpede.

Creierul copilului nou-născut este asemenea unei foi albe de hârtie. De ce va fi scris pe această hârtie depinde cât de înzes­trat va fi copilul.

MASARU IBUKA

Absolvent al Universității Waseda din Japonia, a înce­put activitatea în anul 1946, când țara sa era devastată în urma războiului. Împreună cu trei parteneri tineri a fon­dat compania SONY.

Pe parcursul mai multor decenii a condus afacerea la un renume mondial, de­venind unul dintre cei mai importanți producători de electronice. În pre­zent compania are peste 100 mii de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 miliarde de dolari americani.

Pe lângă inginerie și afaceri Masaru Ibuka și-a dedicat viața dezvoltării copiilor din fragedă copilărie. A parti­cipat la fondarea Asociației pentru Dezvoltare Timpurie și descris o mare parte din des­coperirile din acest domeniu în lucrarea de față.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 160
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3233-4-5