Doamna Fericire și Sensul Vieții

Claudia - Elena Ciubotariu

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Deschide ochii! Care ar fi cea mai frumoasă și sinceră versiune a unui profesor? Ce fel de profesor ți-ai fi dorit pentru tine? Dar pentru copiii tăi? Pentru mine răspunsul este unul simplu: vreau un profesor fericit!

Doamna Fericire chiar există și este o mișcare ce am creat-o în Univers, pentru că fericirea se ia și se dă mai departe. Îți ofer două ore cu Doamna Fericire, în care să te simți văzut, înțeles, apreciat și iubit.

Dacă fericirea ar veni în viața ta prin această carte, ai deschide-o?

Te las cu felul în care Doamna Fericire își începe ziua:

„Trezindu-mă în această dimineață, zâmbesc. Am 24 de ore de trăit. Jur să le trăiesc profund și să învăț să privesc ființele din jurul meu prin ochii compasiunii”.

Thich Nhat Hanh, „Lotusul în mâl înflorește. Arta transformării suferinței”.

Această carte reprezintă un jurnal de școală în care o profesoară care predă educație socială – numită de elevi – Doamna Fericire își notează experiențele și propune un nou model de a răspunde la ceea ce se întâmplă în școală. Cartea se dorește a fi un model de mentalitate deschisă și reprezintă o mișcare ce are puterea de a schimba lumea în care trăim.

„Doamna Fericire merge la școală în fiecare zi, căci numai în acest context ea poate fi înțeleasă cu adevărat. Ea nu crede în timp, ci doar în trăire, de aceea ora ei nu ia sfârșit o dată cu sunetul clopoțelului, ci cu momentul în care o altă clasă o așteaptă”.

„Doamna Fericire poartă mereu un palton albastru închis pe care are o insignă albastru deschis cu literele – Doamna Fericire. E important să știți asta, astfel o puteți recunoaște pe stradă”.

Mesajul Doamnei Fericire:

„Eu sunt un alt Tu”.

 

27 de ani

Profesor de educație socială

Dream manager

Promotor de mentalitate deschisă

Om

Curaj

Bucurie

Dragoste

Și credință

 

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 159
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 978-9975-354738