Din culisele anxietății. Cum să depășești frământările și să te bucuri de viață

Maria Andrada Oprea

Descriere

„Din culisele anxietății” este un elogiu adus călătoriei interioare și a unei vieți transformate, prin auto-înțelegere, iubire și răbdare.

„Partea, pe care o vedeam ca murdară, adânc îngropată în ființa mea, avusese șanse mari să mă distrugă. Îi oferisem suficient spațiu și libertate. Îi oferisem ofrande, bucăți din mine, care își doreau să aspire la altceva, la o bucurie cristalină ca apa. 

O bucurie care să nu depindă de nimic, o stare celulară de eliberare. Un nimic al meu și un tot în care nu fac altceva decât să trăiesc, să scriu, să iubesc, să înnot și să-mi simt trupul relaxat. 

„Mă las purtată acum, către fiecare adâncime și suprafață, mă ridic și mă scufund, mă răspândesc și mă adun iar sub transparența apei, nuanțele îmi devin tot mai clare. Nuanța mea, de senin, nuanța trupului meu, de curaj, nuanțele unor căutări, care se apropie de final.”

Maria Andrada Oprea, autoarea acestei cărți este psiholog cu o viziune profundă asupra anxietății și a procesului de vindecare. Cartea acesteia, întrunește atât o parte din experiența sa de viață, cât și o parte din experiența de psiholog, oferind cititorilor o perspectivă onestă și inspirațională pentru toți cei care se confruntă cu anxietatea și nu numai.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 142
Apariția: 2024
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975774802