Dacă te-aș mai avea o dată

Matieș M.Elena

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

„- Jur să te iubesc până la moarte! spuse acesta, înainte să ne dăruim unul altuia pe deplin. Și așa a și fost. Până ce drumurile ne-au despărțit, m-a iubit lacom, protector și etern.”

O companie ce ajută copii cu dizabilități, o femeie distantă, directă și un bărbat emotiv, cald. Toate acestea reprezintă reteța pentru o dragoste tulburătoare. Cu sufletul rănit de trecutul dureros, Ariana acceptă dragostea lui Alec Petrov. Alec Petrov urmează să își frângă inima, de dragul fetei care i-a sucit mintea. Un parc, o shaorma și doi îndrăgostiți sunt condițiile pentru începutul unei relații de succes, în aparență.

Malul mării îi aduce mai aproape, odată cu venirea apei, însă îi desparte la reflux. Se vor iubi diferit, dar necondiționat. Încearcă să rămână puternici împreună, însă destinul are alte planuri.

Greșelile se fac, timpul le vindecă. Iubirea este împărtășită, ceasul o stinge. Iar toată povestea, odată feerică, se pierde în spuma mării și este purtată în larg, unde se pierde, se îneacă și rămâne doar o amprentă pe sufletul iubiților.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 240
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9789975773294