Cristiano Ronaldo

Colecția Fotbaliști Celebri

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

PESTE 800 GOLURI MARCATE ȘI DEȚINĂTOR A 32 DE TROFEE CÂȘTIGĂTOR A CINCI BALOANE DE AUR

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, un vis pe care l-a urmărit încă de la vârsta de doar 12 ani atunci când a plecat din Madeira la Sporting Lisabona.

Nu a trecut mult până când a bătut la ușă cele mai mari cluburi din Europa, dar Manchester United a câștigat cursa pentru semnătura sa. Sub tutela lui Sir Alex Ferguson, Ronaldo a devenit fotbalistul și sportivul complet, câștigând trei campionate și Champions League.

Apoi a devenit cel mai mare „galáctico” dintre toți când s-a transferat la Real Madrid pentru o sumă record. Cu toate acestea, a îndurat o relație dificilă cu managerii, colegii de echipă și fanii.Și-a încheiat evoluția la Real cu 451 goluri în 438 de meciuri.

Tricoul numărul 7 al lui Ronaldo de la Manchester United și Real Madrid au fost printre cele mai bine vândute tricouri la nivel mondial. În 2018, în doar 24 de ore de la lansarea tricoului său cu numărul 7 de la Juventus, peste 520 000 de exemplare au fost vândute, generând într-o singură zi vânzări de 62,4 milioane de dolari.

În 2023 a început să evolueze la clubul Al Nassr din Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și va primi un salariu anual de 200 de milioane de euro, devenind astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 312
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm