Total Recall: Incredibila mea poveste de viață

Arnold Schwarzenegger

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Povestea lui este antrenantă, iar el o spune excepțional în aceste pagini. S-a născut într-un mic orășel austriac, fiind fiul unui sever șef de poliție. A visat să ajungă în America pentru a deveni campion de bodybuilding și actor de cinema.

La vârsta de 21 de ani trăia în Los Angeles și devenise Mr. Universe. În următorii cinci ani a învățat engleza și a devenit cel mai mare culturist din lume.

În următorii zece ani a obținut diploma de facultate și a devenit milionar, fiind antreprenor în domeniul imobiliar și în bodybuilding. De asemenea, a câștigat Globul de Aur pentru debutul său în filmul Stay Hungry. Apoi a devenit cel mai mare star de cinema, politician în ascensiune și soțul Mariei Shriver, parte a familiei Kennedy.

La 36 de ani de la sosirea în America, bărbatul odată cunoscut de amicii culturiști drept Stejarul Austriac a fost ales guvernator în California, a șaptea cea mai mare economie din lume. A condus statul în perioada unei crize bugetare, a unor dezastre naturale și dificultăți politice, venind cu numeroase reforme ale sistemului.

Alături de Maria Shriver a crescut patru copii excepționali. La declanșarea scandalului pe care singur l-a atras asupra lui, a încercat să-și mențină familia unită. Este prima dată când spune întreaga poveste a vieții lui, cu cuvintele sale. Iată-l pe Arnold, cu amintirile lui complete.

ARNOLD SCHWARZENEGGER s-a născut în Austria, în 1947. A fost guvernator al Californiei din 2003 până în 2011. În cariera sa de bodybuilding a obținut patru trofee Mr. Universe și șapte Mr. Olympia.

Ulterior a avut o carieră de succes în cinematografie cu filme precum Terminator, Commando și Predator. Cartea sa Total Recall este un autoportret care dezvăluie o viață cu adevărat unică.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 634
Apariția: 2022
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 16 x 23,4
ISBN: 9789975319683