BLACKPINK

Colecția K-pop Stars

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

BTS - Trupa ce a marcat muzica K-pop

Colecția K-POP Stars

39,00 RON

Descriere

Poate ai fost un fan BLACKPINK încă de la începuturi și așteptai cu nerăbdare lansarea „Boombayah” și „Whistle”? Poate că hitul „Ddu-du Ddu-du”, colaborarea cu Dua Lipa „Kiss and Make Up” sau performanța triumfală a grupului la Coachella ți-a stârnit interesul? Ori de câte ori ai dat peste acest fenomen K-pop, există atât de multe de descoperit în această poveste a patru dintre cele mai încântătoare și talentate vedete.

Această carte este pentru fanii Blinks și toți cei curioși despre modul în care BLACKPINK a cucerit lumea. Povestește despre modul în care s-a format trupa, urmărește drumul către recunoaștere mondială și detaliază poveștile personale ale fiecăreia dintre membrele trupei: Jisoo, Lisa, Jennie și Rosé.

Oricine merge dincolo de a le asculta hiturile va întâmpina câteva întrebări surprinzătoare... De ce este atât de importantă o agenție K-pop? Cum se întâmplă că nu toate vedetele trupei sunt din Coreea? Și ce fac ele când nu sunt pe scenă? Această carte dezvăluie răspunsurile la toate aceste întrebări și multe altele.

Mai multe informații

Limba: Romana
Pagini: 204
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-77-462-8